I forbindelse med bisættelser og begravelser tilbydes en række ydelser. Nogle af dem kan man ikke slippe uden om, mens andre er valgfri. Det sidste gælder især i forbindelse med pasning af gravsteder på kirkegården. De fleste steder på kirkegården skal der i dag betales for pasningen, men der er dog stadig nogle afdelinger og gravstedstyper, hvor man selv kan få lov at stå for pasningen. Her kan de se lidt om, hvilke ydelser vi tilbyder. Klik her på Information om ydelserne.

Taksterne for de forskellige ydelser fremgår af et såkaldt Brugerark, hvori der også redegøres for de forskellige ydelser. Her vil man også kunne se, at taksterne er afhængige af, om man er medlem af Folkekirken. Ikke medlemmer skal betale fuld "markedspris", mens medlemmer får et større eller mindre tilskud.

Du kan klikke her på Brugerarket for at se de aktuelle kirkegårdstakster.