Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Mandag d. 27. september 2021, Kl. 13:30 til kl. 15:30
Sted Trekronerskolen
Spire- og Børnekor på Trekronerskolen

Spire- og Børnekoret drives i fællesskab med Trekronerskolen. Vi øver i skolens lokaler hver mandag i SFO-tiden. Spirekoret øver kl. 13:30-14:15. Børnekoret øver kl. 14:30-15:20.

Det vigtigste i korene er, at vi har det sjovt og lærer glæden ved at synge sammen. Vi synger forskellige sange, ofte med fagter til. Vi lærer at bruge vores stemme sundt. Vi begynder efterhånden at arbejde med enkel flerstemmighed som f.eks. kanon. Korene optræder til morgensang på skolen, til børnearrangementer i kirken og til koncerter rundt omkring i byen. For eksempel har vi en årlig koncert på Roskilde Bibliotek sammen med Spirekoret fra Roskilde Domkirke.