Dato Søndag d. 31. oktober 2021, Kl. 15:30 til kl. 18:00
Sted Himmelev Kirke, Østre Kirkevej 2, 4000 Roskilde
Varulve, gespenster, lygtemænd og en heks (eller to)...
Halloween - tør du være med?

Porten til de dødes rige står åben, og spøgelser går rundt iblandt os... Sådan troede man i gamle dage om allehelgensnat. Denne aften skruer vi lidt op for uhyggen og stirrer døden lige i øjnene. For hvad kan man egentligt gøre, hvis man er en bangebuks? Er der nogle tricks, der kan jage det onde på flugt? Det tror vi nok, der er - og denne aften deler vi gavmildt ud af dem.

Aftenen er for de 6-12årige og deres voksne. Det er desværre begrænset, hvor mange, vi kan være, og derfor er tilmelding nødvendig. Du kan tilmelde dig her.

Aftnens program:

15:30-16:30: Vi skærer flotte græskarlygter i sognegården. Vi har knive og ét græskar pr. familie.

16:30-17:00: Sang og fortælling. Vi slår os ned i mørket og nyder synet af de smukke græskarlygter. Børnekoret synger et par sange og vi skal høre om allehelgensaften og den uhyggelige fortælling om Jørgen Lygtemand.

17:00-18:00: Løb på kirkegården. Vi deler os i fire grupper og kommer rundt til fire poster. Vi afslutter fælles i kirken. Det bliver måske lidt uhyggeligt undervejs, men bare rolig - det plejer at ende godt!