We are updating our website design to improve the experience on our site.

Dato Tirsdag d. 15. december 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:15
Anne Linnet

ANNE LINNET SYNGER JULEN IND

En af Danmarks mest betydningsfulde sangskrivere tager endnu en gang på turné i stemningsfulde kirker landet over. Publikum kan se frem til at opleve Anne Linnet spille både juleklassikere og sange fra sit store bagkatalog.

Det bliver også jul i år, når Anne Linnet besøger kirker landet over med sine populære julekoncerter. Julen er en af de stærkeste traditioner, vi har herhjemme, og for Anne Linnet betyder det at spille i kirker ved denne højtid noget helt særligt:

’Kirkens rum har dannet ramme om så uendeligt mange livsbegivenheder, både de triste og de glædelige. De fleste af os har oplevet nogle af de største øjeblikke i vores liv i en kirke, og det føler jeg nogle gange, at man kan fornemme, sidder i væggene. Man mærker, hvordan rummet er tæt af sorg og glæde, og det rum er helt særligt at optræde i. Sangen har altid været en bærer af troen på det gode, og barnet i os alle har et særligt rum i juletiden’.

Anne Linnet synes, at det er fantastisk, at kirkerummet er blevet et aktivt sted for musik.

’Det stærkeste kort, folkekirken har på hånden, er, at den er åben for alle, at den er rummelig. Man er velkommen, uanset hvad man tror på, hvordan man gør det og hvorfor. Jeg oplever ikke kristendommen som fordomsfuld og missionerende, tværtimod synes jeg, at kirken giver os alle et enestående tilbud om et åbent fællesskab. Det er netop denne åbenhed, som jeg håber at folk der kommer til mine julekoncerter, oplever sammen’.

Ved dette års julekoncerter tager Anne Linnet publikum i hånden og fører dem hele vejen igennem oplevelsen i kirkens rum. Det bliver en åben og ærlig fortolkning af både klassiske og egne julesange, de største sange fra hendes mangeårige musikalske virke krydret med helt nye julesange.