Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Roskilde Studiekor

Koncert med Roskilde Studiekor

Dato Lørdag d. 8. februar 2020, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Sted Lysalleen 29, 4000 Roskilde
Roskilde Studiekor
Gratis

Roskilde Studiekor indtager Trekroner Kirke med en stemningsfuld kyndelmissekoncert. Koret holder til på Trekronerskolen og er således en slags naboer. Vi glæder os meget til at høre dem i vores nye kirke.

Repertoiret er overvejende klassisk – både verdsligt og kirkeligt – fra flere århundreder, samt nyere kormusik og nordisk folketone.

Koncerten dirigeres af Filipe Cavalheiro, korets dirigent siden september 2019. Han er uddannet fra konservatoriet i Lissabon samt College-Conservatory of Music i Cincinnati, USA. Filipe har stået i spidsen for utallige professionelle kor og orkestre i ind- og udland. I Danmark er han fast dirigent for Kammerkoret Musica og kammerorkestret Musica og har siden 2014 også været korsyngemester for opera Hedeland.

I dagens anledning deltager også Tobias Lautrup på cello.