• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 8. februar 2020, Kl. 15:00 til kl. 16:00

Roskilde Studiekor indtager Trekroner Kirke med en stemningsfuld kyndelmissekoncert. Koret holder til på Trekronerskolen og er således en slags naboer. Vi glæder os meget til at høre dem i vores nye kirke.

Repertoiret er overvejende klassisk – både verdsligt og kirkeligt – fra flere århundreder, samt nyere kormusik og nordisk folketone.

Koncerten dirigeres af Filipe Cavalheiro, korets dirigent siden september 2019. Han er uddannet fra konservatoriet i Lissabon samt College-Conservatory of Music i Cincinnati, USA. Filipe har stået i spidsen for utallige professionelle kor og orkestre i ind- og udland. I Danmark er han fast dirigent for Kammerkoret Musica og kammerorkestret Musica og har siden 2014 også været korsyngemester for opera Hedeland.

I dagens anledning deltager også Tobias Lautrup på cello.

Roskilde Studiekor
Trekroner kirke, Lysalleen 29, 4000 Roskilde, Danmark