Begivenheden har allerede fundet sted.

MAR

Dato Lørdag d. 6. marts 2021, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Sted Lysalleen 29, 4000 Roskilde
Udskudt: Orgelindvielseskoncert v. Flemming Dreisig

Flemming Dreisig er en af de mest kendte danske organister. Han blev uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos Grethe Krogh med debut i 1970 og videregående studier i Paris og i USA.
Da Flemming Dreisig blev domorganist i Maribo i 1972, var han med sine 21 år den indtil da yngste domorganist i Danmark.

Han har siden beklædt en række vidt forskellige embeder, inklusive landets mest prestigefyldte af slagsen. Han har været orgelprofessor i København, domorganist i Vor Frue kirke sammesteds, og er en efterspurgt koncertsolist i ind- og udland.

Program:

Fr. Couperin:             Offertoire sur les grands jeux   af Messe pour les couvents    (1632-1701)
Johann Seb. Bach:     Toccata, adagio og fuga, C-dur   BWV 564
(1685-1750)
Cèsar Franck:             Pastorale, E-dur    af 6 Pièces pour Orgue
(1822-1890)
Sverre Eftestøl:         Klokkerne  i Vestervig  (2011)                                *1952                                           for carillon og orgel; orgelversion ved komponisten                                                     1) Maestoso
                                                    2) Grave (Homage to Magne)                                                     3) Allegro vivace

Jean Langlais:            Thème et 3 variations    af Hommage à Frescobaldi
(1907-1991)

Ch.-Marie Widor:         af  5.orgelsymfoni: IV. Adagio V. Toccata (1844-1937)