Orgelindvielseskoncert ved Frederik Magle

Orgelindvielseskoncert ved Frederik Magle

Dato Lørdag d. 26. september 2020, Kl. 15:00 til kl. 16:00

Frederik Reesen Magle er organist i Sct. Pauls Kirke i København. Han er desuden international kendt både som organist, pianist og komponist. Han har skrevet orkesterværker, kantater, kammermusik og soloværker, især for orgel, deriblandt flere kompositioner på bestilling af det danske kongehus. Han komponerer ny klassisk musik (kompositionsmusik) og crossover mellem klassisk og andre musikgenrer og har som udøvende musiker opnået et ry som en orgelvirtuos, der også "kaster sig selv og kirkeorglet" ud i mere eksperimenterende projekter - ofte med improvisation - der grænser op mod electronica, jazz og andre ikke-klassiske genrer.

Det er Frederik Magle, der har disponeret orglet til Trekroner Kirke. Han har gjort et kæmpe forarbejde for at orglet skulle blive så alsidigt som muligt. Det er gennemtænkt i hver lille detalje, så stemmerne klinger godt både hver for sig og sammen.

Gratis entré.

Program: