Tirsdag d. 12. november 2019, Kl. 20:00 til kl. 21:30

Pernille Rosendahl er sofistikeret, feminin, eftertænksom og markant i sit udtryk. Dette efterår tager hun på turné til en række usædvanlige rum - kirker og museer. Her giver hun koncerter, hvor intimiteten er i højsædet. Hun ledsages af de garvede musikere Søren Vestergaard og Mikkel Damgaard. Her går lyd og lys op i en højere enhed, og undervejs vil Pernille også tale om nogle af de ting, der ligger hende på sinde.

Repertoiret er både gamle numre, vi alle kender, og materiale fra hendes nye, anmelderroste album "The hurt".

Koncerten starter kl. 20, og dørene åbnes kl. 19. Der er ikke nummererede pladser, og selvom vi plejer at sige, at de sidste, skal blive de første, anbefaler vi, at man kommer i god tid.

Du kan læse mere om koncerten her.

Du kan købe billetter til koncerten her. ( Venteliste)

Pernille Rosendahl & Co
Trekroner Kirke