Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Vinterjazz med kvartetten “Jazz på dansk”

FEB
26

Vinterjazz med kvartetten “Jazz på dansk”


Dato Søndag d. 26. februar 2023, kl. 16:00
Sted Trekroner Kirke, Lysalleen 29, 4000 Roskilde
Medvirkende
Kvartetten "Jazz på dansk"
Pris
50,- Billetter købes i døren
Vinterjazz med kvartetten “Jazz på dansk”

Velkommen til en koncert, hvor den danske sangskat bliver taget kærligt ind i jazzens fabulerende univers.

Martin Schack og hans skønne hold af musikere har taget den den danske sangskat og gjort den til grobund for jazzfortolkninger. Vores fælles arv – de danske sange, salmer og viser er en regulær guldgrube og en evig kilde til inspiration for danske jazzmusikere – således også for pianisten, og arrangøren Martin Schack, der sammen med sin kvartet “Jazz på Dansk” har markeret sig som tidens nok allermest succesfulde og sammenspillede bud på genren,og på netop det der er – Jazz på dansk.

Tilbage i 2008 stiftede Schack gruppen og indspillede albummet “Jazz på Dansk I”, der med afsæt i- og inspiration fra især legenden Finn Zieglers approach til de danske melodier, blev en stor både kommerciel- og live succes.

Siden har orkesteret ikke set sig tilbage og er idag et af landets mest flittigt turnerende jazzensembler og har idag flere anmelderroste udgivelser i bagagen.

Gruppen består foruden kapelmester & arrangør Martin Schack, af tenorsaxofonist Michael Olsen, kendt fra Aarhus Jazz Orchestra, og en af Europas bedst sammenspillede rytmegrupper, bassisten Morten Ramsbøl og trommeslager Morten Lund.

Spilleglæden, formidlingen, nærværet og ikke mindst lysten til at tage på nye eventyr i det i forvejen så kendte og elskede repertoire er i højsædet, og derfor er en eftermiddag med “Jazz på Dansk” en helt unik jazzoplevelse…og iøvrigt er man altid velkommen til at synge med. 

Line up:

  • Martin Schack – piano 
  • Michael Olsen – Sax 
  • Morten Ramsbøl – bas 
  • Morten Lund – trommer