Begivenheden har allerede fundet sted.

ALT OPTAGET: VI HAR DESVÆRRE IKKE FLERE PLADSER :o( Halloween - tør du være med?

Dato Søndag d. 30. oktober 2022, Kl. 16:00 til kl. 19:00
Sted Himmelev Kirke, Østre Kirkevej 2, 4000 Roskilde
Varulve, gespenster, lygtemænd og en heks (eller to)...
Gratis

Porten til de dødes rige står åben, og spøgelser går rundt iblandt os... Sådan troede man i gamle dage om allehelgensnat. Denne aften skruer vi lidt op for uhyggen og stirrer døden lige i øjnene. For hvad kan man egentligt gøre, hvis man er en bangebuks? Er der nogle tricks, der kan jage det onde på flugt? Det tror vi nok, der er - og denne aften deler vi gavmildt ud af dem.

Aftenen er for de 5-12årige og deres voksne. Det er desværre begrænset, hvor mange, vi kan være, og derfor er tilmelding nødvendig. Du kan tilmelde dig HER.

Aftnens program:

16:00-17:00: Vi skærer flotte græskarlygter i sognegården. Vi har knive og ét græskar pr. familie.

17:00-18:00: Fællesspisning, sang og fortælling. Vi slår os ned i mørket, spiser græskarsuppe og nyder synet af de smukt udskårne græskarlygter. Kirkens kor synger et par sange og vi skal høre om allehelgensaften og den uhyggelige fortælling om "Himmelevs Skræk".

18:00-19:00: Løb på kirkegården. Vi deler os i tre grupper og kommer rundt til tre poster. Vi afslutter fælles i kirken. Det bliver måske lidt uhyggeligt undervejs, men bare rolig - det plejer at ende godt!