Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Thomas Dybdahl

SEP
17

Koncert med Thomas Dybdahl


Dato Lørdag d. 17. september 2022, kl. 20:30
Sted Trekroner Kirke, Lysalleen 29, 4000 Roskilde
Medvirkende
Thomas Dybdahl
Pris
295,-
Koncert med Thomas Dybdahl

Thomas Dybdahl er en af Skandinaviens mest talentfulde sangere og sangskrivere, men det er først og fremmest live, hans lys skinner stærkere end de fleste andres.

De danske anmeldere har for vane at være yderst rundhåndede, når der kastes stjerner efter Thomas Dybdahls albums og livekoncerter. Det gør sig både gældende for det seneste album Fever, der udkom i 2020, og ved livekoncerter på Vega, Roskilde Festival, Northside Festival og i Musikhuset Aarhus, for bare at nævne nogle af de spillesteder og festivaler, der i løbet af de seneste år har haft besøg af ”hele Danmarks yndlingsnordmand”.

Nu er Thomas Dybdahl klar til at gå på scenen i Trekroner kirke og levere en intim og mindeværdig koncert.

"16 og 17. september blir det solokonserter i Odense og Roskilde, to byer jeg ser frem til besøge igen. Denne gang er det i en litt annen setting, nemlig helt akustisk "stripped down" solokonsert. Jeg har blitt mer og mer glad i å spille solo og liker både utfordringen og friheten det gir. Jeg har valgt sanger fra hele karrieren og de jeg syns passer best til en slik setting. Samtidig forteller jeg litt fra hvordan sangene ble laget og omstendighetene rundt. Jeg håper å se mange av dere og gleder meg til å spille for dere!" – Thomas Dybdahl

Koncerten arrangeres i et samarbejde mellem GIMLE og Trekroner Kirke. 

Dørene åbner kl. 20:00

Billetter á 295,- kan købes her.