Dato Torsdag d. 17. februar 2022, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Vinterjazz: Koncert med trioen SPINE

Trekroner Kirke er blevet officielt Vinterjazz-spillested med to gratis koncerter på programmet.

I aften skal vi høre trioen SPINE, som består af Jakob Lundbak, Pernille Mejer og Janus Rønn Lind.

De 3 musikere i SPINE har spillet sammen i over et årti. Gennem mange års venskab og samarbejde har trioen udviklet en fælles rygrad for deres sammenspil. Musikken kan beskrives som moderne jazz / improvisation med alt hvad det indebærer af smukke melodier, skæve dissonanser og fascinerende lydcollager.

Ved denne koncert er musikken skrevet over Inger Kristensens digtsamling Sommerfugledalen. Imellem musikstykkerne bliver digtene læst op af Bolette Rottbøll, der er medlem af kirkens menighedsråd.

Line up:

• Pernille Mejer – vokal