Dato Mandag d. 20. december 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Fortæller Ellen Dahl Bang og harpenist Trine Opsahl
Legenden om juleroserne - musikfortælling

Julerosen er en mærkelig blomst: Den blomstrer midt i vinterens kulde og sne. Men hvorfor?

Kom i kirke og få svaret! Vi får besøg af storyteller Ellen Dahl Bang. Hun vil fortælle legenden om julerosen - Selma Lagerlöfs udødelige juleklassiker. Om den farlige røver i Gøngeskoven. Om fromme munke. Om nærige præster. Og om det julemirakel, som hvert år fandt sted i den dybe skov - lige uden for røverhulen. Det er rørende og smukt. Og så fortæller det meget præcist, hvad julen egentligt handler om!

Fortællingen ledsages af den skønneste musik. Harpenist Trine Opsahl følger ordene  og stemningerne med sin keltiske harpe. Det er nærmest magisk!

Fortælling og musik varer ca. en time og er for folk i alle aldre, hvad enten de er 8 eller 108. Vel mødt!